maanantai 23. heinäkuuta 2012

Saunatyömaa edistyy! Hirsityöhön erikoistunut kirvesmies löytyi ja johan alkoi tapahtumaan. Kerros kerrokselta homma edistyy ja vanha ylöjärveläinen riihi saa uuden muodon.
Vanhan puun pinta on niin kaunis, että kyllä kierrättäminen kannattaa.



















Huussiprojekti on edennyt siihen malliin, että hankittavana on seuraavaksi lattia- ja kattomateriaalit. Seinät ovat siis pystyssä. On se ollut aikamoista nikkaroimista, mutta hauskaa. Nyt taukoa on tullut sateiden vuoksi, mutta loppuviikosta taas on poutaisempaa luvassa. Kyllä nämä välipäivät ovat ihan tervetulleita -saa kroppa huilata ja ehtii poimimaan nyt sopivasti kypsiä mustikoita... ja mansikatkin pitäisi laittaa.

Pihakadultamme löytyi kaksi kuollutta siilin poikasta, olivat tainneet jäädä auton alle. Se on niin harmillista! Meillä on edelleen joku käynyt öisin syömässä tarjolle laitetut murkinat, mutta epäilyt kasvoivat, kuka lienee herkuttelija kun siilistä ei ollut näkynyt vilaustakaan. Eilen sitten ilmestyi grillatessamme siilirouva (emme tiedä onko hän rouva vai herra) jalkoihin pyörimään koirista huolimatta. Oli kyllä ilo nähdä ystävämme pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti