perjantai 6. heinäkuuta 2012

Vaikka blogissa on ollut hiljaista, niin ahkerina ollaan oltu. Uusi piippu muurattiin vanhan murentuneen tilalle. Konevuokraamon nosturi oli mainio apulainen.

Oli se vaan hieno hetki, kun tulet saatiin takkaan. Myöhemmin takka vielä slammataan pariinkiin otteeseen. Lopullinen versio sitten, kun nähdään miten pinta halkeilee lämmityksen jäljiltä.





Ihan omana projektina olen aloittanut ulkohuussin rakentamisen. Tämä on sellainen oman itsensä toteuttamisen työmaa. Kompostoiva pönttö hankittiin, uusinta Biolanin mallia, jossa on saranoitu kansi ja hiukan paksumpi ulkokuori.

Pohjarakenteet tein pöntön ympärille mukaillen netistä löytämistä piirustuksista. Pintapaneelissa on pyöristetty profiilia ja suunnitelmissa on maalata ulkokuori punamullalla, mutta katsotaan sitten sitä lähemmin, kun rakennelma on valmis. Pihapiiriin sopii hyvinkin tuo punainen sävy päätalon väritystä mukaillen. Katto on vinokatto ja toiveita on heitetty läpinäkyvästä katosta, jotta saisi ihailla taivasta ja pihlajan oksistoa... Sekin on mietinnän alla.







Huussin sivuseinälle tulee ikkuna, joka löytyi hyväkuntoisena vintiltä. Karmissa on vuosi luku 1965.




Maalla on kyllä kiva puuhata ja siinä kyllä työasiat unohtuu, kun ajatus pitää pitää kasassa. En malttaisi millään pysyä poissa nikkaroimasta. Nyt kyllä tulee taukoa lomareissumme vuoksi. Iltojen päätteeksi olemme aivan puhki, mutta tyyttyväisiä itsensä toteuttamisen onnesta... perheemme koirilla näyttäisi olevan sama fiilis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti