maanantai 27. heinäkuuta 2015

Remontti etenee

Viikko on nyt pidetty taukoa remontista lukuunottamatta joitakin pikkupuuhia. Vaikka valmiiksi saaminen hiukan viivästyykin, niin pieni lepo on tehnyt hyvää, kun on saanut puuhattua muutakin tai muuten vaan oltua.

Pesuhuoneen ja saunan vesieristys sujui ammattilaisilta ripeästi parissa päivässä ja sovitun mukaisesti saatiin postissa sertifikaatti toimenpiteestä. 







Sitten olikin laattahommien vuoro. Suihkuseinälle laitettiin tumma laatta ja muihin seiniin valkoinen, lattiaan pienempi harmaa laatta. Saunan vanhat seinäpaneelit käsiteltiin mustalla saunasuojalla ja uusiin lauteisiin kuten myös pesuhuoneen kattoon valittiin lämpökäsitelty haapa. Myös uudet suihkut asennettiin.



Lilli odottelee pääsyä saunan löylyihin ja
katsoo ikkunasta näkyykö siiliä tai kissoja pihamaalla.




Iso urakka on alakerran katon maalaamisessa. Alkuperäinen vaalea paneeli vaatii kolminkertaisen maalauksen, mutta lopputulos on hyvä. Tuntuu muuten hienolta, kun saa keittää aamukahvit ja laittaa ruoat keittiössä. Ruokapöytänä toimii vielä pikkupöytä, mutta pikkuhiljaa joitakin tavaroita voi paikoilleen asettaa.


Tässä maalaamatonta kattoa...

...ja tässä katto maalattuna.


Peppi ja Lilli ensimmäistä kertaa uudessa tassupesualtaassa :)

Tulevia puuhia on saunaosaston viimeistely, takan kunnostaminen, alakerran katon maalaaminen, ikkunaseinien lasikuitutapetin peittäminen, muutaman seinän panelointi, listoittaminen, kodinhoitohuoneen ja WC:n kunnostus... ja mitä sitä nyt onkaan... hommaa piisaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti